Skip to content

Van partytent tot Ijsblokjesmachine

Bent u op zoek naar een geschikte partytent voor uw verjaardag, tuinfeest of een andere feest gelegenheid. Daarnaast niet lang bezig te zijn om een tent op te zetten en af te breken? Huur dan bij 1Feestje een Easy Up partytent. Deze partytenten zijn zeer eenvoudig op te zetten doordat het frame al in elkaar zit en zo uit te vouwen is.

Om uw partytent direct in de juiste feeststemming te brengen en functioneel aan te kleden heeft 1Feestje een mooi assortiment aan accessoires.

Hieronder vind u de prijsoverzicht (per dag / weekend / week):
Easy up partytent 3x3m. €40,- / 80,- / 180,-
Easy up partytent 3x6m. €60,- / 120,- / 270,-
Statafels met rok. €7,- / €14,- / €30,-
Sfeerverlichting. €4,- / €8,- / €18,-
Ijsblokjesmachine. €25,- / €50,- / €110,-
Terras verwarmer. €15,- / €30,- / €65,-
Koelemmer. €4,- / €8,- / €18,-

Ons voorkeur gaat uit naar het ophalen van de nodige spullen. Is dit niet mogelijk en wilt u dit laten bezorgen door ons, is dat ook mogelijk.
Wij vragen voor het opzetten en afbreken €30,-

partytent

Voor elk feestje een oplossing!

1Feestje – Creëer herinneringen, beleef magie!

Bij 1Feestje omarmen we de kunst van het transformeren van alledaagse momenten in buitengewone herinneringen die een leven lang meegaan. Met onze unieke diensten, waaronder de betoverende Photobooth Mirror, de meeslepende 360 Videobooth en het ontroerende Audio Gastenboek, brengen we een ongeëvenaarde dosis magie naar elk evenement. Of het nu gaat om een sprookjesachtige bruiloft, een sprankelend bedrijfsfeest, een mijlpaaljubileum of een vreugdevolle verjaardag, wij staan klaar om jouw speciale dag onvergetelijk te maken. Ontdek de kracht van beelden, geluid en technologie bij 1Feestje, waar jouw kostbare momenten onze grenzeloze passie vormen!

Back To Top